mandag 3. juni 2013

Størst og lengst i Mora

I månedskiftet mai-juni - fra fredag 31. mai til søndag 2. juni - gikk Siljansträffen av stabelen. Her har Eidsvoll Motorsykkelklubb gjort vei i vellinga mange ganger. Både som størst klubb, og som noen kløppere i rävrace. Rävracenes tid er forbi, og selv om antallet nok er betydelig mindre enn i glansdagene på 70- og 80-tallet, drar det en god håndfull bortover hvert år.
Denne gangen var det 15 - med 13 motorsykler - som meldte seg inn i klubbens navn, noe som resulterte i størst antall deltakere fra samme klubb, og lengst kjørte klubb. Vi dro altså hjem igjen etter heder og ære, og med to Morahester i bagasjen.
2013 var mye bedre værmessig også, enn i fjor. Temperaturen lå rundt 20-22 grader, og luftfuktigheten var mye lavere enn innholdet i burkarna. Et par-tre små skurer lørdag gjorde ingen ting. Vi hadde det hyggelig allikevel. Men nå var sitteplassen rundt bålet på Karl Johan blitt så røtin at det ene beinet ga etter. Der har arrangøren noe å henge fingrene i til neste år.
Med på turen til Mora var Runa, Torodd, Håkon, Svein, Wenche, Liv Marit, Anders, Bernt Johan, Torild, Knut, Olav, Bjørn Roar, Jarle, Edvin og Arild.
Ved bålplassen på Karl Johan etter prisutdelingen.
Sittende fra venstre: Torodd, Bernt Johan, Knut, Wenche, Olav og Bjørn Roar.
Stående fra venstre: Runa, Håkon, Svein, Torild og Anders.

Ingen kommentarer: