torsdag 13. juni 2013

Omvisningen gikk rett i søpla

Det var tur til mopedmuseet hass Nils i Austvatn i Nord-Odal som sto på programmet denne gangen. Vi har jo hørt før at 13 er et ulykkestall. Og nå trur vi på det!
Allerede i april avtalte Bjørn Nordtømme med innehaveren av nevnte severdighet besøk fra Eidsvoll. Og når en avtale er gjort, går en ut i fra at den gjelder til en av partene sier den opp.
Dumme og fæle dro vi over åsen til Odalen, og kjørte den fine vegen rundt nordenden av Storsjøen, helt til vi kom til Austvatn og svingte av - og kjørte litt feil på første forsøk. Men etter oppklaring hos et par naboer, fant vi stedet og bygningen som inneholder et stort antall mopeder.
Men hva var det som sto på døra der, da? «Dessverre stengt p.g.a. arbeid. Åpent på Liv og Røre i Austvatn i august. Nils.»
Da vi kom fram til mopedmuseet hass Nils, etter å ha plaga
et par naboer med spørsmål, var det jaggu stengt!
Bjørn sendte SMS til nevnte Nils, og fikk til svar at han ikke hadde hørt noe mer i fra oss, så han hadde prioritert arbeid. Det er jo forståelig. Har en først fått arbe, så må en jo møte!
Men han kunne jo gitt oss en beskjed, da. Eller spurt oss om vi kom eller ikke?!
Nåååhhhh, så oppfattes vel avtaler annerledes på andre sida av åsen enn ved Vormas bredd.
Det var tre litt skuffede torsdagsturere som spente på seg hjelmen og dro på hanskene. Vi er ikke helt sikre på om vi kommer til å reise til «Liv og Røre» i Austvatn i august.
Men vi fikk oss en god kopp kaffe, et kakestykke eller krokan-is på Milepelen på Sand, før vi kjørte tilbake til grunnlovsbygda og så på det som var igjen av Diamond League på Bislett.
På låvebrua utafor mopedmuseet i Austvatn. Omvisningen
havna rett i søplebøtta siden innehaver'n prioriterte jobb
framfor 150 kroner i inngangspenger!
De tre bukkene bruse på tur til seters denne gangen, var Bjørn Nordtømme, Torodd Sannerhaugen og Svein Nymoen.
Neste tur går til Årnes og Torbjørn Nilsens samlinger av gamle biler, motorsykler og andre gjenstander. 50,- kroner pr. deltaker for billett.

Ingen kommentarer: