fredag 19. juni 2015

DEKKMESTERN

Dekkmestern v/Idar Asak har i mange år sponset EMCK med mc-dekk ifm rebusløpet. Dette er jo noe vi setter uvurderlig stor pris på. Men folkens, Idar skaffer også mc dekk, og legger om for oss.
Prisene er det heller ikke å si no` på. Ca. 3-3500,- for dekk m/omlegg må da være konkurransedyktig. Idar skaffer også de fleste dekkmerker. Jo flere vi er som handler dekk, jo bedre priser kan vi få. Tror ikke dekkhandel på nett blir nevneverdig billigere med omlegg. Demontering/montering er ikke mulig pr i dag, men som Idar selv sier, det er det minste problem å ordne, hvis vi er interesserte i å handle hos han. Men mange av oss har muligheter til å skru litt selv.
Etter en hyggelig samtale med Dekkmestern sjøl, har vi lyst til å prøve å få til et samarbeid neste år.
Når høsten kommer, og syklene settes inn, tror jeg de fleste ser om de trenger dekk ila neste sesong.
For å få den beste prisen, bør vi levere inn en liste med det vi trenger ila vinteren. På medlemsmøte i Oktober, vil det bli sendt rundt en liste som hver og en fyller ut med hva de trenger ila neste sesong. Kan også sende meg en mail før jul, hvis dere ikke kommer på møte. Dekkene kan oppbevares hos Dekkmestern til vi trenger omlegg. Omlegg må da skje ila sesongen. Det kan bli aktuelt med et lite depositum, så han ikke "brenner" inne med masse dekk. Håper vi kan klare dette. Med den sponsingen Dekkmestern har gjort i mange år, håper jeg vi kan få til et litt bedre samarbeid etter hvert. Er det noe dere lurer på, ring meg gjerne på 90650767, eller mail oyvind.berg@mesta.no


Dekkmestern sjøl

Ingen kommentarer: