onsdag 17. juni 2015

Styremøte, onsdag 17. Juni

Kveldens styremøte ble som vanlig avholdt på Nebbenes Kroer Syd. Knut, Tore, Bjørn, Målfrid og Øyvind,  gikk igjennom en del saker som det kommer litt info om her:
Torsdagsturene er fylt opp ut sesongen, med mange spennende reisemål. Det går fint å forandre, hvis noen har andre spennende mål. Fremmøte har vært bra, men vi savner fortsatt mange mc-venner på turene.
Vi er mange som ønsker ny høsttur i år igjen, så vi har satt av 19.-20. september, og tar en tur til Telemark. Reisemål er ikke helt klart, men det kommer etter hvert. Mange flotte reisemål og veier i de områdene. Der ønsker vi å få med veldig mange medlemmer til en koselig helg, med sang og dans før sesongen går mot slutten.
Medlemsmøte er lagt til 9. Oktober kl. 19.00, på Kinarestauranten. Der vil det bli underholdning, (noe vi kommer tilbake til), og utdeling av masse forskjellige priser, så her må alle møte opp. Mimring fra årets sesong blir det også. Det vil også bli muligheter til kjøp av klubbeffekter, så ta med kontanter, (i store mengder).
Vi i styret ønsker alle en fortsatt lang og god mc-sesong.

Målfrid, Bjørn, Tore, Knut og fotograf Øyvind, lett henslengt på Nebbenes Syd

Ingen kommentarer: