lørdag 6. juni 2015

Flere hester på stallen

Fredag 5. juni 2015: En perfekt reisedag. 20 grader og sol. Tørre veier og lite trafikk. Kjørelyst og jevn hastighet. De fleste var på plass før teltetid, slik at det ble tid til en tynn en og litt juging rundt bålet. Vi ble nærmest beordret til danseplassen, ellers truet bandet med å pakke instrumentene og reise hjem. Så da tok de fleste turen bortom og var der ei lita stund. Kvelden ebbet ut sammen med bålet, og det stilnet på furumoen. Bare en og annen mygg summet uti natten.
Lørdag 6. juni 2015: Regn. Frokost. Dusj i varmt vann. Kaffe. Noen måtte reise tidlig tilbake til grunnlovsbygda. Det er mye som skjer og mangt som det skal deltas på. Årsakene kan være mange. Men de som var der, bidro til to nye hester på stallen, og det tikket inn melding på mobilen om kvelden: «Eidsvoll mc-klubb fikk to dalahester under premieutdelingen på Siljansträffen. En hest for største deltakende klubb og en hest for lengst kjørte klubb».
Søndag 7. juni 2015: Etter en ganske rolig lørdagskveld var de fleste klare til å vende tilbake til heimen utpå formiddagen. Enkelte liker å dra tidlig uansett, mens andre tar det mer med ro og bruker dagen. Det tyder på at de fleste var fornøyd med treffet, selv om lørdagsværet kunne vært bedre.
Denne gangen var det 10 som meldte deltakelse i klubbens navn: Hans Olav Hognestad, Reidar Kuntze, Jan Arnesen, Edvin Holm, Olav Dahlen, Arild Myrvold, Bjørn Ove Brynestad, Bjørn Roar Møller, Svein Nymoen og Øyvind Berg.
Bål hører med. Det er stemningsskapende. (Foto: Svein)

Arild, Bjørn Roar, Olav og Bjørn Ove var, foruten fotograf Øyvind,
stolte over å motta to dalahester på vegne av klubben.

Ingen kommentarer: